avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de colaborare intre 2 societati ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de colaborare intre 2 societati ?

Buna seara !

Am un SRL care cred ca este in colaborare cu alt SRL.
De ce zic cred..?
Acasa am un act aditional (din cele 2 exemplare realizate) si 2 contracte de colaborare (din cele 3 exemplare realizate). Cele sus mentionate sunt semnate si stampilate doar de catre SRL-ul cu care colaborez, ele neavand nici semnatura mea,nici stampila firmei la care sunt acociat unic. Celalalt act aditional cat si contractul au semnatura si stampila mea si presupun ca sunt la sediul celeilalte firme.
Eu mi-as dori sa il reziliez (daca are vreo valoare contractul), dar sunt anumite clauze care nu imi convin sa fac acest lucru.
As dori sa stiu daca in situatia data se pot aplica acele clauze de reziliere.
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
Cinub1994, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cinub1994 , utilizator 00:09, 19 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract-probleme MrFB MrFB Buna ziua, In calitate de agent imobiliar am semnat un contract de colaborare cu o alta agentie pe o perioada nedeterminata.In contract singurele clauze de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract colaborare LOPY LOPY Sotia mea este agent asigurare la o societate de asigurari, directorul societatii i-a comunicat ca societatea nu mai poate colabora cu ea, deoarece eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Referitor la rezilierea contractului andr33apn andr33apn In cazul in care exista o clauza intr-un contract\" durata contractului este 1 an, si se prelungeste automat cu inca 1 an, in cazul in care nu se cere ... (vezi toată discuția)