Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Seceanu marius	                   

Buna ziua. Am si eu o intrebare : tați pot beneficia de concediul prenatal daca nu am acte cu femeia care am copilul? (vezi toată discuția)
	                    Seceanu marius	                   

Buna ziua. Am si eu o intrebare : tați pot beneficia de concediul prenatal daca nu am acte cu femeia care am copilul? (vezi toată discuția)

GabriellaS	                   

Buna ziua,
La cate zile de concediu are dreptul tatal, dupa nasterea copilului? Are acest drept si daca firma nu are un Contract Colectiv de Munca? Cererea ... (vezi toată discuția)
	                    GabriellaS	                   

Buna ziua,
La cate zile de concediu are dreptul tatal, dupa nasterea copilului? Are acest drept si daca firma nu are un Contract Colectiv de Munca? Cererea ... (vezi toată discuția)

andreeeana	                   

Buna ziua. Va rog mult, spuneti-mi daca sotul mai are dreptul la cele 5 zile lucratoare libere de la stat si pt nasterea celui de-al doilea copil. Mentionez,   ... (vezi toată discuția)
	                    andreeeana	                   

Buna ziua. Va rog mult, spuneti-mi daca sotul mai are dreptul la cele 5 zile lucratoare libere de la stat si pt nasterea celui de-al doilea copil. Mentionez,   ... (vezi toată discuția)