Dupa decesul parintilor terenul si casa acestora nefind inscrise in cartea funcaiara au trecut in posesia mea(m-am ocupat de intretinerea si valorificarea acestora).
Acest lucru se poate dovedi atat prin acte(adeverinte conform carora figurez in registrul agricol, contracte la utilitati, inscriere la APIA inca din 2007). Eu sunt cel care foloseste si intretine casa si terenul inca dinaintea decesului parintilor.
Ceilati frati, au deschis dosar de succesiune iar imobilele neffind inscrise in cartea funciara nu au intrat in masa succesorala.
Dupa o ordonanta presendetiala(respinsa definitiv la apel) si o acţiune în constatare anulata pe motiv ca nu pot face dova dreptului de proprietate, fratii mei au deschis un dosar de uzucapiune exclusiv pe numele lor fara a ma informa.
Acest lucuru mi se pare intr-u totul illegal si as vrea sa va rog a ma indruma pe ce cai sa o apuc. Ce ar trebui sa fac din moment ce nu sunt parte in proces?
Pot acestia uzucapa terenul folosit de mine folosindu-se de martori mincinosi?
Ma pot constitui parte in proces?
Buna ziua ma poate ajuta cineva cu o mica problema...
Am o curte cu 300 mp2 in acte si in realitate este de 450mp2 pe cei 150mp2 nu am acte care dovedeste propietatea mea ... ce trebuie sa fac pentru a intra in legalitate cu tot terenu???
Uzucapiunea
cristinabucur2008
Buna ziua, sunt disperata am gasit un act de proprietate cu un teren care nu a fost preluat in actele de mostenire , pe vremea lui ceausescu nu se treceau , si ... (vezi toată discuția)