avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecere contract Enel pe numele noului proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecere contract Enel pe numele noului proprietar

În această vară am vândut o locuință dar noii proprietari nici pana acum nu au trecut contractul pe numele lor deși i-am rugat de multe ori să facă acest lucru. Ca să nu fie restanțe,le-am trimis facturile emise pe care eu le primesc și ei le-au plătit. Ce să fac să rezolv această problemă? Cum pot să ies din această situație? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
amphora, utilizator
Cel mai recent răspuns: amphora , utilizator 15:24, 21 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca proprietarii nu sunt interesati sa incheie contract de furnizare energie electrica,dv figurati drept titular al contractului de furnizare energie lectrica
Solicitati oficial la unitatea teritoriala enel suspendarea la cerere a contractului de furnizare energie electrica,proprietarii nu vor mai avea curent si vor fi obligati sa incheie contract cu furnizorul de utilitati
Succes !
Dar dvs ati facut cerere de reziliere a contractului catre Enel?
Multumesc frumos. Asa se intampla cand esti super-cumsecade :-)
Nu, eu am fost super-cumsecade pana acum! Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract electrica Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua As dori sa aflu si eu parerea Dvs. in legatura cu urmatorul aspect: SM a incheiat un contract cu electrica in anul 2002. SM a decedat in 2005. ... (vezi toată discuția)
Coface si enel, in pragul disperarii.... mariabc mariabc Buna ziua, Am o situatie cu cei de la Coface, respectiv Enel: la un moment dat am locuit cu chirie intr-un complex nou, apartamentul fiind proprietate a ... (vezi toată discuția)
Furt energie electrica ContSters292683 ContSters292683 Buna seara! Se da urmatoarea situatie: imobil dobandit prin contract de vanzare-cumparare, trec mai mult de 6 luni si contractul de furnizare al energiei ... (vezi toată discuția)