avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se intampla daca nu opresti la semnalul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se intampla daca nu opresti la semnalul politistului ?

Buna ziua,

Sa presupunem ca cineva conduce masina si depaseste o autoutilitara pe linie continua depasind si viteza legala cu aprox 40KM/h avand aprox 100km/h in zona cu limita 60. Este vazut de un echipaj cu mcv care venea de pe contrasens a aprins girofarurile si a oprit cu roata fata stanga pe banda noastra de mers dand flashuri cu farurile. nu au coborat din masina nu au scos mana sau bastonul pe geam. Noi ne-am vazut de drum mai departe, insa nu am mai vazut autoutilitara si nici masina de politie sa vina dupa noi . Nu stiu ce se poate intampla in acest caz si nu inteleg de ce nu a venit politia dupa noi daca au vrut sa ne opreasca, ne puteau ajunge din urma cu usurinta si sa ne conduca intr-o parcare, ca se ne poata arde in siguranta nu pe marginea drumului.
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
AndrasM, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 12:54, 21 Noiembrie 2017
Nu a fost un semnal de oprire, ci unul de atentionare. Posibil sa nu mai faceti asa ceva. Daca e sa vina si amenda, veti primi o citatie pentru prezentare la politie, in vederea identificarii vinovatului si intocmirea PV de contraventie, Sau s-ar putea sa nu vina nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! azi am întâlnit pentru prima dată urmatoarea ... sebacrin sebacrin Bună seara! Azi am întâlnit pentru prima dată urmatoarea situație: mergeam cu mașina spre servici noaptea, din fața, pe sensul opus, la 10-15 m de mine ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala rutiera mykedany mykedany Buna ziua, In data de 21 martie inaintea orei 1 circulam prin localitatea Movilita, jud. Ilfov, pe E85, cu viteza, pana in momentul in care o masina venind ... (vezi toată discuția)
Accident cu daune materiale si victime ranite usor Bora Irina Bora Irina Acum 2 sapt s-a petrecut urmatorul accident: Pe un carosabil umed, soferul autoturismului in care ma aflam a trecut de pe banda 2 pe banda 1, moment in care a ... (vezi toată discuția)