avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

se poate deschide succesiunea in cazul in care unul dintre mostenitori au amenzi de plata la circa financiara?
Cel mai recent răspuns: casiba , utilizator 19:10, 10 Octombrie 2009
bianca ionita a scris:

am uitat sa mentionez ca amenzile sunt pe rolul casei care intra in succesiune.

Ei bine, era ideal sa spuneti totul odata nu pe rand, daca sunt pe rolul casei insemna ca sora are domiciliul acolo. Clar ca, trebuiesc platite deoarece nu va eliberaza certificatul de atestare fiscala si fara el nu puteti dezbate succesiunea.
Din cate stiu pentru dezbaterea succesiunii se poate elibera certificatul de atestare fiscala cu datorii, dar cel mai bine intrebati la Primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune oli77 oli77 Daca deschid succesiune, eu trebuie sa platesc toate cheltuielile? Daca nu este platit impozitul pe apartament de doi ani se poate face succesiunea sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Succesiune...cum trebuie procedat stefan_gheorghe stefan_gheorghe Tatal meu a murit in anul 1972, de atunci nu s-a facut succesiunea. Mama impreuna cu mine si sora mea, vrem sa facem succesiunea pe 1000 mp + casa 3 camere. ... (vezi toată discuția)
A disparut proprietarul decedat de pe rol, nu pot sa platesc impozitul si in acest fel nu pot nici sa imi scot un certificat calitativ mostenitor ca sa intru eu pe rol G. Cristina G. Cristina Buna ziua, as dori sa incep succesiunea pe un apartament. Eu sunt unul dintre cei 4 mostenitori, toti mostenitori au decis sa imi cedeze drepturile. ... (vezi toată discuția)