dona33	                   

Am infiintat un pfa. La fisc nu imi primesc formularul 220 decat daca pun si formularul 600, deoarece nu am servici. Depunand si formularul 600 obligatoriu ... (vezi toată discuția)
	                    dona33	                   

Am infiintat un pfa. La fisc nu imi primesc formularul 220 decat daca pun si formularul 600, deoarece nu am servici. Depunand si formularul 600 obligatoriu ... (vezi toată discuția)

ziarediverse	                   

In anul 2012 , un PFA a realizat un venit net anual ( profit ) de 5.000 ron .
   Avand in vedere termenul scadent , pana la data de 31.01.2013 a depus ... (vezi toată discuția)
	                    ziarediverse	                   

In anul 2012 , un PFA a realizat un venit net anual ( profit ) de 5.000 ron .
   Avand in vedere termenul scadent , pana la data de 31.01.2013 a depus ... (vezi toată discuția)

geanina100	                   

Buna ziua,
Am un PFA din mai 2013, pe care am venituri 0. Am primit o somatie de plata cu o suma consistenta din care cea mai mare parte reprezinta ... (vezi toată discuția)
	                    geanina100	                   

Buna ziua,
Am un PFA din mai 2013, pe care am venituri 0. Am primit o somatie de plata cu o suma consistenta din care cea mai mare parte reprezinta ... (vezi toată discuția)