avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pierdut în Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pierdut în Germania

Bună ziua! Ce pot să fac dacă am pierdut buletinul? Eu momentan sunt în Germania, lucrezi aici de aproximativ 7 luni. Ce pot face să nu am probleme, cum pot face alt buletin fiind aici în germania, se poate rezolva la ambasadă sau la un consulat ceva? Vă mulțumesc anticipat! Menționez că sunt puțin disperat cu privire la acest aspect, orice ajutor e bine venit.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Razy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sava valentin , utilizator 23:18, 24 Februarie 2023
trebuie sa luati imediat legatura cu Ambasada sau Consulatul Romaniei
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
MYRA CIMPEAN , Avocat
Buna seara aceeași problema am și eu eri am fost în oraș și am pierdut buletinul sunt in Germania zona Lubeck și nustiu ce trebuie sa fac.

Razy a scris:

Bună ziua! Ce pot să fac dacă am pierdut buletinul? Eu momentan sunt în Germania, lucrezi aici de aproximativ 7 luni. Ce pot face să nu am probleme, cum pot face alt buletin fiind aici în germania, se poate rezolva la ambasadă sau la un consulat ceva? Vă mulțumesc anticipat! Menționez că sunt puțin disperat cu privire la acest aspect, orice ajutor e bine venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintata si lovita alexy123 alexy123 Buna seara,va rog din suflet sa nu imi ignorati mesajul ..am nevoie disperata de ajutorul cuiva.Eu sunt in Germania cu un baiat de 1 an jumate.In tot acest ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat/pierdut in alta tara Ioanamra Ioanamra Buna ziua. Am si eu o intrebare. Momentan ma aflu in Germania si buletinul meu este expirat, nu am observat asta decat in momentul in care am fost la oficiul ... (vezi toată discuția)
Pierdut buletin in germania si sunt in divort lowerdown lowerdown Buna seara , va contactez in legatura cu o problema. Locuiesc in germania si am un loc de munca aici de mai bine de 6 luni ... De curand mi am pierdut toate ... (vezi toată discuția)