avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Curs valutar la achizitie autovehicul
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Curs valutar la achizitie autovehicul

Buna ziua,

Am incheiat un contract de achizitie a unui autovehicul nou. Conform acestuia cursul valutar la care se calculeaza este cel de la data emiterii facturii proforma. In conditiile in care s-a emis o factura proforma pe care este stipulat pretul total al autovehicului insa fara mentionarea VIN, acesta nefiind disponibil la data emiterii facturii.
Se va lua in considerare cursul de la data emiterii facturii proforma sau se va emite o noua factura "proforma" cu datele complete de identificare ale autovehicului?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
RazvanP76, utilizator

Alte discuții în legătură

Curs valutar la factura proforma iuliaiulia01 iuliaiulia01 Daca emit o proforma, la cursul din ziua emiterii si clientul imi plateste peste 3 zile, eu cand ii facturez factura fiscala, pastrez cursul de pe proforma sau ... (vezi toată discuția)
La ce curs se achita? Nabuco Nabuco Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu o indrumare! Prestez o categorie de servicii pe care o pot factura si incasa in euro, pe intern. Astfel ,exemplificativ, am ... (vezi toată discuția)
Marfa din ue avril_dor avril_dor Daca am un stand in care comercializez haine si doresc sa aduc marfa din UE trebuie sa fac cont in euro pe firma? (ca marfa o platesc in euro). Si in toate ... (vezi toată discuția)