avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... deplasarea coloanei oficiale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

deplasarea coloanei oficiale

Daca trecerea unei coloane oficiale te surprinde intr-o intersectie/piata mare, cum este de exemplu cea de la Arcul de Triumf din Bucuresti, atunci ce trebuie sa faci: opresti unde te gasesti sau te deplasezi, traversezi/cauti marginea drumului, si opresti acolo?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:47, 23 Noiembrie 2017
De regula coloanele oficiale prezinta antemergator ,echipaj de politie sau agenti de circulatie care dispun fie oprirea provizorie a traficului, fie deplasarea vehiculelor pe banda din dreapta,
astfel incat banda a 2-a sa poata fi utilizata de coloana oficiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șanse contestare p.v. neacordare prioritate Tetelu1980 Tetelu1980 Am condus un autoturism de serviciu și începând deplasarea în scop de serviciu de la un sediu am ieșit din curtea sediului pe aleea de acces aferentă și ... (vezi toată discuția)
Prioritate trecere de pietoni in intersectie semaforizata mrbilly mrbilly Buna ziua, As dori sa pun o intrebare la care nu gasesc niciun raspuns concret. 1.In momentul in care te deplasezi pe un drum cu o singura banda pe sens, ... (vezi toată discuția)
Dispozitiile politistului rutier tichil tichil Care sunt si unde sunt reglementate dispozitiile agentului rutier. (vezi toată discuția)