avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Executare silită fisc in baza unei hotărâri ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Executare silită fisc in baza unei hotărâri definitive

Buna ziua!
Am castigat in instanta procesul de restituire a taxei auto printr-o hotărâre definitivă la tribunal. Însă, fiscul refuză să îmi dea banii pe motiv că nu sunt fonduri pana la sfarsitul anului viitor. Singurul lucru care mi-a rămas de facut este sa merg la un executor judecătoresc. Este aceasta solutie sa imi primesc banii intr-o singura transa ai cu dobânzile aferente după cum scrie in decizie? Si cat ar dura o astfel de procedură? Este si posibilitatea ca executorul să pună sechestru pe bunuri ale anaf-ului in favoarea mea dacă aceștia refuză să îmi returneze banii?

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare marianrgj marianrgj Buna ziua si bine v-am gasit ! In anul 2013 am castigat in instanta recuperarea taxei de poluare prin hotarare definitiva. In anul 2014 am angajat un executor ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla mod de calcul dobanda taxa auto salajanradu salajanradu Buna ziua ! Cum pot afla cum a calculat ANAF dobanda pe care trebuie sa o primesc, aferentă taxei auto? Am plătit în anul 2012 7700 lei. Am castigat in ... (vezi toată discuția)
Chemarea statului in instanta gigelas gigelas Buna ziua, Exista vreo prevedere legala,prin care sa se cheme in instanta Statul Roman, pentru nerespectarea Hotararilor Judecatoresti ? Este vorba de ... (vezi toată discuția)