avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aplicare prin lipire cu folie pe partea exterioara a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aplicare prin lipire cu folie pe partea exterioara a usii de apartament.

Buna ziua. Pe usa de la intrare de la apartament la bloc , i-mi este aplicat de catre un vecin ,diverse foi si hartii , care sa ma instiinteze despre intentiile sale referitor la solicitarea lui de a cotiza cu bani , pt. lucrari la casa scarii de la bloc. Eu nu pot permite asa ceva sa-mi lipeasca pe usa tot felul de anunturi. Ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:50, 24 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial incercati sa contactati personal vecinul respectiv cu rugaminitea de a inceta astfel de practic
Daca vecinul staruie in actiunea de afisare foi si harti,sesizati oficial reprezentantii asociatiei de proprietari
ynocentta a scris:

Initial incercati sa contactati personal vecinul respectiv cu rugaminitea de a inceta astfel de practic
Daca vecinul staruie in actiunea de afisare foi si harti,sesizati oficial reprezentantii asociatiei de proprietari

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asadar dvs. @ynocentta, trimiteti omul la mine, la asociatie, da? Si eu, ce sa-i fac vecinului, ce parghii am? Asa ceva nu se face...
Bine ar fi fost daca il sfatuiati sa se adreseze la sectia de politie din zona. Scris, inregistrat, asteptat raspuns!
Succes!
Nu este exclus ca lipitorul de afise sa fie chiar presedintele sau vreun membru al comitetului.
@ victor1906, puteti sa-i lipiti si dvs raspunsul pe usa dumnealui, este o solutie cinstita.

Probabil ca exista o problema de comunicare la nivelul intereselor comune sau ale asociatiei respective si probabil ca nu intamplator s-a ajuns la asa ceva. Acum, si daca s-ar fi apelat la instanta sau la notificari prin executor judecatoresc, notificarile tot pe usa s-ar fi lipit, numai costurile ar fi diferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afise in scara blocului DumiAnd DumiAnd Buna! As dori sa stiu daca este ilegal sa lipesti afise in scara blocului si ce pot pati (din punct de vedere legal) cei care fac aceasta. Multumesc! (vezi toată discuția)
Folosinta spatiu comun in cadrul asociatiilor de propietari AnnaGy AnnaGy buna seara , as dori sa imi precizati si mie din legea asociatiilor de propietari paragraful care se refera la utilizarea spatiului comun de catre propietari ... (vezi toată discuția)
Afise lipite pe usa mea Dana Marin Dana Marin Buna ziua, As dori sa stiu ce lege exista impotriva celor care lipesc afise - instiintari de plata - pe usa apartamentului proprietatea mea si unde pot fi ... (vezi toată discuția)