avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Imprumut ipotecar problema angajator
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Imprumut ipotecar problema angajator

Salut,

Vreau sa fac un imprumut ipotecar si unele banci imi resping dosarul din cauza faptului ca angajatorul meu nu a predat raportarea la ANAF pe 2016. Ce este de facut ? Am tot sapat si din ce am inteles, angajatorul are raportarile facute pana in 2015, insa pentru 2016 lipsesc.
Ce solutii am ca sa-mi fac un imprumut ipotecar?
De asemenea ce pot face impotriva angajatorului? Ce parghii legale am? Deja problema a devenit ff deranjanta si ..nu e normal sa o las asa..
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: 1923 , utilizator 10:09, 27 Noiembrie 2017
Sub termenul generic de raportari ar trebui sa intelegem ca nu a depus bilantul anual pe anuyl anterior?
correct !
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate anaf corinatone corinatone Buna ziua Sunt in proces de inchidere a societatii. Firma nu are datorii la bugetul de stat, singura problema este ca lipsesc in baza lor de date doua ... (vezi toată discuția)
Dividende 2016 cristipetre cristipetre persoana fizica care are venit din dividente plateste impozit pe venit ? ce impozit platesc la dividentele anilor anteriori 2010- 2015 daca urmeaza sa le iau ... (vezi toată discuția)