avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte de identitate pentru copil nascut in Franta.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte de identitate pentru copil nascut in Franta.

Revin cu aceeasi problema.Sunt stabilit in Franta de 13 ani.Din luna august am si cetatenie franceza.Deci am dubla cetatenie.Sunt casatorit de 2 ani.Sotia inca nu are dreptul la cetatenia franceza datorita faptului ca se afla de un an in Franta.Pe 28 noiembrie sotia o sa nasca in Franta.INTREBARE....In luna martie vrem sa plecam la rude in Romania,Daca copilului ii voi face pasaport francez sunt obligat sa ii fac si certificat de nastere romanesc iar apoi si pasaport romanesc sau ii este de ajuns doar pasaportul francez pentru a calatorii in Romania.Copilul va trai in Franta si va merge in Romania doar in vizite.Eu v-am mai pus intrebare asta pe 11 noiembrie,dar nu am inteles foarte bine raspunsul dv.Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Nou-nascut in franta din parinti romani cristian7 cristian7 un nou-nascut pe teritoriul francez, din parinti cetateni romani, va putea dobandii cetatenia franceza si documente de legitimare franceze ? (comparativ cu ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in franta ionutcorodeanu7691@gmail.com ionutcorodeanu7691@gmail.com Sunt cetatean roman ca si sotia mea.In luna august am fost anuntat ca sunt si cetatean francez.Sotia nu are momentan dreptul de a cere cetatenia franceza.Sotia ... (vezi toată discuția)
Cetatenie franceza Antonia .i Antonia .i Buna ziua , ma puteți ajuta cu un răspuns ? Am ub băiețel de 12 ani născut in Franța , ambii părinți romani. Copilul nu are cetățenie romană , ... (vezi toată discuția)