avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intermediere (reprezentare exclusiva)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intermediere (reprezentare exclusiva)

Buna ziua,
intrebarea mea este simpla: daca mi-am gasit cumparator la imobil pentru ca agentia se misca prea incet, am vreo obligatie fata de agentie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Al Bundy , utilizator 01:41, 26 Noiembrie 2017
Depinde de cuprinsul contractului,
Inteleg ca era unul de exclusivitate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Depinde de cuprinsul contractului,
Inteleg ca era unul de exclusivitate.

Da, este un contract de exclusivitate . Am
Citit NNC și am
Înțeles ca pot semna cu o persoana pe care nu a adus o agenția fără sa am
Vrei obligație fata de agenție. Este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de intermediere. Al Bundy Al Bundy Buna ziua, intrebarea mea este simpla: daca mi-am gasit cumparator la imobil pentru ca agentia se misca prea incet, am vreo obligatie fata de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as avea și eu o întrebare.am încheiat un contract ... Caly82 Caly82 Buna ziua as avea și eu o întrebare.Am încheiat un contract cu o agenție dar nu de exclusivitate pt un apartament.Agentia a adus clientul ne-am înțeles ... (vezi toată discuția)
Agenția ma poate obliga sa vând strict cu ei? Al Bundy Al Bundy Am Încheiat un contract de reprezentare exclusiva cu o agenție . Dar dânșii se mișcă prea greu și am fost ofertat de o persoana pe care nu mi a adus o ... (vezi toată discuția)