avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista reglementari in legislatie legate de rebut?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista reglementari in legislatie legate de rebut?

Buna ziua, pana acum la locul nostru de munca se lucra cu unicate si pentru o piesa rebutata ni se cerea sa stam suplimentar sa recuperam pretul de productie a piesei. Dar acum avem si produse in serie, iar la produsele in serie pot din pacate aparea diverse probleme pe parcurs. In unele locuri de munca unde se lucreaza in serie se prevede un numar de rebut-uri admise pe totalul din comanda.
Acum conducerea brusc doreste sa ne puna sa platim rebutul chiar si daca este vorba de o singura bucata dintr-o serie de cateva zeci (o comanda are in jur de 60 de piese). Poate sa faca ce doreste sau ma pot apara legal de aceasta actiune ?

Alte discuții în legătură

Termen legal: garantie/inapoiere produs pentru o piesa neacoperita de garantie?? denisgabriel5 denisgabriel5 Se da urmatorul paragraf din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr 174/2008: \"Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei ... (vezi toată discuția)
O firma poate refuza sa vanda catre alta firma? ContSters477326 ContSters477326 Buna ziua, am o societate comerciala care practica comert cu ridicata (evident, doar catre alte societati), am dreptul sa refuz o firma care imi plaseaza o ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)