avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Logare
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Logare

Sunt CODAU SILVIA am abonament premium din iulie 2017 si nu ma pot loga . Nu stiu ce se intimpla.

[Intervenție administrator :
Bună ziua. Va rog sa nu scrieți public datele de acces la cont. Nu de alta, dar e contul dvs, sunt datele dumneavoastră personale. Nu va pasa de ele? Puteți contacta administratorul de cont? Atunci când vi sa făcut abonamentul, ați discutat cu unul dintre colegii mei. Ii puteți trimite un email? Oricum, am înaintat discuția la departamentul de relații cu clienții și o sa va contacteze cineva mâine.

Seara buna. Va rog sa nu mai publicați datele de acces la cont. La niciun serviciu la care sunteți abonata cu bani sau nu.]
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 19:50, 27 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog sa va schimbați parola de acces în cont. Dacă o faceți publica, va puteți aștepta să o fi folosit și alți oameni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament platit Luchi Luchi Am facut un abonament la avocatnet.ro si nu pot deschide nici un articol. Puteti verifica de ce? Am platit si nu m ati inregistrat ca abonat? Sau m ati ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de orange romania s.a. blonddy13 blonddy13 In momentul in care m-am inscris m-am gandit ca poate dvs. o sa ma ajutati in aceasta problema si sa-mi dati solutia potrivita. Din 1999 sunt abonat fidel la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)