avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... v
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

v

suntem 3 inculpati intrun dosar de uz de fals ,,si am primit acasa neinceperea urmariri penale,dar dupa 3 zile am primit rechizitoriu,cu trimitere in judecata,pt neinceperea urmariri penale termenul e 12.12.2017,e posibil sa trimita doar pentru unul din noi si ceilalti sa fie trimisi in judecata,daca e asa de ce am primit si eu daca nu beneficiez de neinceperea urmariri .ce sa fac sa ma prezint la data ce 12
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:21, 27 Noiembrie 2017
Apelati la avocat ca sa studieze dosarul si tot ce este de studiat.
Sa faca studiul până la termen ar fi bine pentru ca altfel va va costa mai mult daca va va reprezenta la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinceperea urmaririi penale cezarpopa cezarpopa daca am fost 3 persoane inculpate intr un dosar de uz de fals .si am primit acasa o hartie cu neinceperea urmariri penale vu termen pe 12/12/2017 zsii dupa 4 ... (vezi toată discuția)
Ncpp cezarpopa cezarpopa am primit acsa o citatie pe data de 12/12/2017 de neinceperea urmariri penale art 318,intun dosar de uz de fals ,suntem 3 inculpati iar prejudiciul este de ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)