avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Supralegalizare
Discuție deschisă în Traduceri

Supralegalizare

Buna ziua,am facut o procura notariala la cineva in Egipt.o sa ma duc pe urma la camera notarilor pt. Legalizare semnatura notarului . Pe urma vreau sa traduc procura in limba engleza si o trimit egipt.va intreb ce etape trebuie facute va rog...adica va intreb dupa stampila de la camera notarilor sa pun stampile de la externe si ambasada egiptul (supralegalizae)pe originalul pe urma traduc totul si i pun pe traducere stampile de externe si ambasada.sau dupa stampila camera notarilor traduc totul fara stampile de mae si ambasada pe procura si sa pun doar pe traducetea supralegalizare de la externe si ambasada.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Supralegalizare Apatrid123 Apatrid123 BUNA ZIUA,sunt straini rezisent in Romania.am certificat de nasterea emis in Egipt in limba araba. Am pe el stampila ministerul de externe egiptean si ... (vezi toată discuția)
E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Supralegalizarea actelor oficiale strãine pentru a fi folosite în românia anymor anymor Ma poate ajuta cineva? Cum poate prietenul meu supralegaliza un certificat de nastere pt a fi folosit in Romania in vederea casatoriei? Precizez ca el este din ... (vezi toată discuția)