avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fals in acte - pariuri sportive
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fals in acte - pariuri sportive

Buna ziua! Imi cer scuze pentru deranj insa am nevoie de o parere de la dvs. La fel ca multi altii, obisnuiesc sa mai plasez bilete la agentiile stradale (am varsta necesara legala pentru a face asta). Cel mai des obisnuiesc sa merg la Casa Pariurilor, e la 2 minute de casa mea si imi e mult mai usor sa si ridic eventualele castiguri pe care le obtin. Acum cateva zile un prieten care nu are 18 ani inca m a rugat sa ii scot eu castigul, insa eu n aveam cum sa fac asta si i am zis sa mearga el singur, fiindca sa fim sinceri, agentiile stradale nu sunt foarte eficiente (unele). I am dat CNP-ul meu si sa zica ca e varul meu si ridica castigul pe numele meu, dar a dat CNPul si cand i a cerut un nume a pus pe al lui ca zice el si citez: "Lasa ca o sa ridic eu de acum, ma descurc cu un carnet de elev.". Am invatat din asta ca desi cunosti persoana si ai incredere in ea, tot nu e bine sa dai o informatie despre tine sensibila cum e cnpul. Revenind la problema, am fost azi la agentie sa mi ridic si eu un castig si mi a cerut buletinul, i l am aratat si au fost mici probleme (in cele din urma mi a dat castigul), si am rugat o pe doamna de la agentie sa schimbe dumneaei pe calculator si sa puna orice vrea de pe buletin (adresa, sex, localitate etc), insa a incercat sa faca asta si nu a reusit. Mi a dat un card pe care e cnp ul meu si numele varului si mi a zis ea "ca sa nu mai fiu nevoit sa scot buletinul si sa arat doar cardul", insa nu tin asa mult neaparat la asta. Ce vreau sa intreb e daca e ok sa mai pariez la aceasta agentie pe viitor, nu am mult de cand am facut 18 ani, nu as vrea sa ma trezesc mai tarziu cu vreun dosar ca am facut asta dinadins ca sa evit plata anumitor taxe pe la anaf..Nu am vreun gand de acest gen si de aceea chiar am vrut astazi sa imi ofer datele personale celor de la Casa Pariurilor, insa nu a putut domnisoara sa schimbe, "n o lasa sistemul". N am gasit nicaieri raspunsul la problema mea. Ce ar trebui sa fac? Va multumesc anticipat.

Later Edit: Am mai cerut acum o parere de la cineva care mi-a zis ca ar fi ok sa nu mai ajung intr-o agentie ale casei respective pentru a face acest caz izolat, singura problema care exista fiind ca acel cnp are asociat numele a doua persoane diferite.
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
DanRR, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara! am cumpărat niște produse online și am plătit ... Punointrebare Punointrebare Bună seara! Am cumpărat niște produse online și am plătit cu cardul soțului, eu neavând unul. Pentru că produsele nu au fost conform așteptărilor, ... (vezi toată discuția)
Ii pot da in judecata? NechitaNarcis NechitaNarcis Buna ziua. Numele meu este Nechita Narcis Silviu. Am 20 de ani. Sunt din Jud.Neamt,Mun Roman, sat Moldoveni. Am si eu o mica/mare nelamurire. La varsta de 14 ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal laura76c laura76c Buna ziua, Anul trecut am depus din contul meu bancar o anumita suma in contul de pariuri al sotului meu. Acum cand a vrut sa retraga un castig i s-a ... (vezi toată discuția)