avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cumparator auto razgandit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cumparator auto razgandit

Buna ziua am si eu o intrebare am vandut masina unei persoane care s-a razgandit dupa ce am semnat actele de v-c la un birou de acte auto pe talon e trecut la (instrainat ) numele lui si data eu acum ce trebuie sa fac ?Sa schimb talonul ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 00:13, 29 Noiembrie 2017
Daca nu ati radiat-o de la fisc atunci solicitati un duplicat al talonului. Nu il declarati pierdut ptr ca aveti ITPul pe talon.
multumesc mult cyan pentru sfat
cyan a scris:

Daca nu ati radiat-o de la fisc atunci solicitati un duplicat al talonului. Nu il declarati pierdut ptr ca aveti ITPul pe talon.

Din ce stiu, duplicatul se solicita doar in cazuri de furt sau pierdere. Dar poate gresesc
Chiar daca solicitarea se poate face in caz de furt sau pierdere opinia mea este ca se poate cere eliberarea unui nou certificat de inmatriculare si pentru cazul in care au fost facute modificari care nu corespund realitatii.
Trebuie prezentat si un certificat fiscal de la admin. fin. ptr a dovedi ca masina nu a fost radiata fiscal.
Informatii pot fi obtinute de la politia rutiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism toporas toporas Buna ziua, In urma cu cativa ani am vandut autoturismul proprietate personala unui individ.Acesta s-a angajat sa o inmatriculeze in cateva saptamani, dar a ... (vezi toată discuția)
Auto vandut doar cu contract de vanzare - cumparare de mana VPR21 VPR21 Buna ziua! In 18.09.2014 am vandut un autoturism inmatriculat in Ro printr-un contract de V-C completat de mana. Autoturismul era si este in continuare ... (vezi toată discuția)
Act vanvare_cumparare auto TIBERIU K TIBERIU K Va Salut!Va rog o lamurire :am cumpatat o masina din orasul in care locuiesc am facut act vanz- cump cu proprietarul si ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe ... (vezi toată discuția)