avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Deschidere ROL
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Deschidere ROL

Buna ziua,
Am facut mostenirea dupa tatal meu la un apartament din Brasov.
Pentru a deschide ROL pe numele meu am inteles ca trebuie sa-l deschid in maxim 30 de zile de la data succesiunii.
Eu locuiesc in Bucuresti si va intreb daca pot sa trimit actele on-line la Impozite si Taxe Brasov, de unde am ridicat certificatul fiscal si ce acte i-mi trebuiesc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:49, 29 Noiembrie 2017
Este de preferat ca sa parcurgeti procedura de deschidere rol fiscal personal la unitatea administrativ fiscala
Aveti nevoie de copii ale documentelor bunului imobil pentru care se deschide rolul fiscal,copie act identitate
Gasiti pe site-ul autoritatii toate informatiile necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare rol fiscal Roxie Roxie Buna ziua, Trebuie sa schimb rolul fiscal pt apartamentul mostenit de la mama mea, pe numele meu. Am facut succesiunea si am certificatul de mostenitor, am ... (vezi toată discuția)
Intabulare dupa succesiune Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010 s-a facut succesiunea in urma decesului tatalui meu. Mentionez ca in apartament locuia mama, fratele meu, sotia acestuia si cei doi copii ai lor. ... (vezi toată discuția)
Elibararea actului de identitate fara succesiune lukian lukian Buna ziua! In luna octombrie imi expira buletinul,iar propietarul imobilului in care locuiesc ( bunicul meu ) a decedat acum 2 ani! Tatal si ... (vezi toată discuția)