avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Rate neachitate credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

Rate neachitate credit nevoi personale

in 2007 am luat un credit de Nevoi Personale si in 2008 inca unul tot de Nevoi Personale. Pana in anul februarie 2016 am platit cu chiu si vai, insa dupa ce am plecat in strainatate nu am mai avut de unde sa platesc - motiv pentru care am primit la parinti o scrisoare cum ca trebuie sa ma prezint la ultima sedinta daca nu vreau sa fiu data in Urmarire Generala si sa fac puscarie (intre 6 luni - 3 ani). Nu gasesc informatia corecta, pentru a fi sigura daca ma voi mai intoarce vreodata in tara sau nu.
Este adevarat? Ma pot baga in puscarie pentru 20 milioane?
La urma urmei, am platit aprope 75% din credite...

Astept raspunsul dvs cu sufletul la gura. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
alinne1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: alinne1980 , utilizator 18:05, 29 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Da.
Tatal meu era foarte emotionat cand m-a sunat...
Nici nu am inteles prea bine. Era f speriat.

Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - ce îmi pot face, la ce sa ma aștept dacă nu dețin nimic, nu am nici un ban si nici loc de munca N.irina N.irina Buna ziua,pe data de 27.08.2012 am făcut un credit de nevoi personale la BCR in valoare de 10.000,000lei , am plătit câteva luni dar mai apoi nu am reușit ... (vezi toată discuția)
Probleme mari..... cs cs :(( in primul rand buna ziua!Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o mare problema pe care o am cu cei de la eos ksi.Acum 5 ani am facut un credit la bcr ... (vezi toată discuția)
Lnformatie- credit neachitat, probleme cu firmele de recuperari creante ANELLA ANELLA buna seara,,as vrea si eu o informatie.....in 2005 luna decembrie am facut un imprumut la o banca pe atunci eram angajata ....totul bine pana in 2009 cand am ... (vezi toată discuția)