avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Datorii in Italia
Discuție deschisă în Viata in Italia

Datorii in Italia

Buna seara.Am un imprumut in Italia de 15000 de euro.Acest imprumut a fost facut pe persoana fizica dar banii au fost folositi in gestionarea unei societati SAS in care eu eram administrator.Pe langa acest imprumut mai am 2 file de cec neacoperite intr-o alta banca care acum sunt la notar si pentru care in scurt timp o sa fiu semnalata in lista railor platnici. Intre timp partea mea din societate a fost preluata de o alta persoana .Creditul luat nu cred ca voi fi in masura sa-l returnez integral avand in vedere ca nu muncesc.Intrebarea mea este daca pot avea probleme in Romania avand in vedere ca detin un apartament pe numele meu. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Furnicuta1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Furnicuta1 , utilizator 14:25, 1 Decembrie 2017
Dosarul poate fi transferat in Romania daca recuperatorul considera ca merita... s-ar putea sa nu merite (din punctul lui de vedere).
Multumesc frumos de raspuns!Ati putea cumva sa-mi spuneti daca in cazul in care se va incerca recuperarea datoriei eu sunt avizata intr-un fel pentru a putea astfel sa cedez apartamentul cuiva din familie. Multumesc din nou.
Orice incercare de a va sustrage nelegitim de la executare ar putea sa va coste.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec fed2 fed2 Exista situatia urmatoare:o creanta parte acoperita cu BO,parte cu CECURI,parte neacoperita de instrumente de plata...O parte din debit(facturile ptr.care s-au ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut notarial cu fila cec garantie danxkx danxkx Buna ziua, In calitate de persoana fizica am imprumutat unei persoane juridice, srl, in baza unui contract de imprumut autentificat la notar suma de 80.000 ... (vezi toată discuția)
Imobil sub sechestru penal,si in curs de executare bancara Gabryellaro Gabryellaro Buna Ziua.detin un imobil.datorita garantarii unor achizitii cu file CEC neacoperite, acesta este sub sechestru penal, neinregistrat in coala CF.de asemenea ... (vezi toată discuția)