avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare bani de la kruk
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare bani de la kruk

Buna seara am și eu o suma de bani de recuperat de la kruk.Am trimis o cerere către executorul judecătoresc și el la randul lui a trimis-o mai departe la kruk.Acum aștept de 3 săptămâni și nimeni de la ei nu îmi spune nimic decât că e cererea la departamentul plati.Stie cineva daca se mai recuperează banii și aproximativ în cat timp?Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:23, 3 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutati cu executorul judecatoresc,banii se recupereaza in mod cert prin poprire asupra conturilor debitorului.
Va mulțumesc.Problema asta i-am spus-o și eu dar mai nou nu îmi mai răspunde el la telefon tot timpul îmi răspunde o secretara.Pana la urmă știu că din vina lui banii au ajuns la Kruk,că nu a verificat în sistem daca mai am sau nu ceva de platit.Mai mult de cerea mea care au trimis-o mai departe secretara respectiva a spus că nu are ce face.
Trebuie să cereți în Instanță ÎNTOARCEREA EXECUTĂRII, apoi să vă angajați și dvs un executor(alt executor) judecătoresc, care să execute silit firma KRUK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita hotarare conflict de munca integrity integrity 1. Cf NCPC poate instanta de executare sa incunviinteze o cerere de executare silita fara somatie, fara citarea partilor, a unei hotarari definitive si ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Porpire pe cont de la executor judecatoresc ostaciuc ostaciuc Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Am avut un proces in care am chemat in instanta firma de administrare si asociatia de proprietari. Am ... (vezi toată discuția)