Am propire pe conturi bancare in urma neplatii unei facturi catre o firma de produse cosmetice ,am fost data in judecata si drept urmare conturile bancare active la momentul respectiv prezinta propiri .ideea este ca fiind plecata din tara pana de curand nu a fost o problema.dar acum intentionez sa ma angajez si sa nu as vrea ca sa existe posibilitatea de a mi se opri toti banii .ce as putea sa fac ? Sa iau legatura cu executorul sau sa fac alt cont bancar .exista oare posibilitatea sa fie blocati banii si pe alt cont bancar ? Unul deschis nou .multumesc
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu merita, ganditi-va ca e oarecum si interesul debitorului sa scape de datorie, pt ca atat timp cat e in executare silita, datoriei i se calculeaza in continuare penalitati.
GermanAlex
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Va deschideti un SRL si lucrati doar prin el. Puteti incerca sa negociati plata partiala daca a trecut ceva timp pentru ca mai bine mai putin decat de loc, dar daca datoria e reala achitati-o si gata.
Executare silita
Crys3008
Buna seara! Sunt executat silita pt un credit, am primit notificare de la executor cum ca am poprire in conturile anumitor banci , mi.a insiruit toate băncile ... (vezi toată discuția)