avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zilele de concediul legal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zilele de concediul legal

Buna ziua,as avea o intrebare in legatura cu zilele de concediu legal,te poate firma obliga sa stai in concediu legal daca ei nu au sa imi dea de lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 4 Decembrie 2017
Nimeni nu poate fi obligat sa intre în CO intr-o anumita perioada dacă nu este conforma programării.

Angajatorul, în speță, va poate trimite în asa-zisul "șomaj tehnic".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fortat dorinutzu dorinutzu buna ziua! lucrez de peste 7 ani la o editura si din pacate in fiecare an sint \\"pacalit\\" cu zilele de concediu. Intrucit in decembrie si ianuarie firma nu ... (vezi toată discuția)
Cerere concediu de odihna Mihai.Catalin96 Mihai.Catalin96 Buna seara. Lucrez la acest loc de munca de 2 ani,iar acum a intervenit o problema. In urma cu 3 luni, am anuntat directorul ca in perioada 07.08-21.08 doresc ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu Alesssandro Alesssandro Am o intrebare cu privire la zilele de concediu pe care firma te \\"forteaza\\" sa le iei. Mai concret, firma x,avand cativa zeci de angajati, te obliga sa iti ... (vezi toată discuția)