avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda ratb doar cu CNP?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda ratb doar cu CNP?

am fost gasit azi de controlorii RATB fara calatorie valida. dupa indelungi discutii (pasnice, de altfel, le-am aratat copie de buletin pe telefon pentru ca mi-am amintit ca am, nu aveam buletinul la mine, nu aveam nici bani de niciun fel nici sa platesc suprataxa) mi-au notat doar CNP-ul in telefonul unuia dintre ei si au zis ca o sa faca procesul verbal la depou cand ajung. eu m-am oferit sa il faca pe loc si m-am si legitimat... asa ca le-am multumit si am plecat. din cate stiu eu, in situatia asta, nu am ce amenda sa platesc. nu a venit echipaj, nu am refuzat legitimarea, nu am semnat nimic, m-au si lasat sa plec... totusi, intreb: e posibil sa primesc acasa vreo amenda?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:56, 5 Decembrie 2017
In baza CNP-ului ,angajatii RATB vor obtine datele necesare incheierii procesului verbal de contraventie pe care il veti primi la domiciliu
Aveti termen de 48 ore de la comunicarea PV sa achitati jumatate din amenda aplicata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb fara sa primesc proces verbal sau vre-o dovada. OpreaC OpreaC Buna ziua. Astazi am primit o amenda deoarece eu cu toate ca am validat cartela de calatorie si cu calatorii pe ea, lor le aparea nevalidata si au spus ca eu ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb MmariaM MmariaM Buna ziua. Am fost prinsa de controlori in autobuz. Ne-am dat jos si acolo era un echipaj de politie. M-am legitimat la politie NU si la controlori, cu nume, ... (vezi toată discuția)
Se poate da amenda de catre ratb doar pe baza cardului nominal SimonaI SimonaI Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce e de facut in urmatoarea situatie: - zilele trecute am fost controlata in autobuz de catre 2 controlori care s-au ... (vezi toată discuția)