Bună seara. Mă scuzați dacă am greșit categoria.
Întrebarea mea este legată de sistemul de sănătate și rețetele compensate pentru copii (mai exact, nou-născuți).
Am fost cu băiețelul in vârstă de o lună la urgențe, la spital, dat fiind că era seară, doctora de familie a fost de joi în concediu până luni. Aceasta știa că cel mic a făcut diaree si ne-a dat (verbal, ne-a spus ce să cumparam) un tratament. Am luat tratamentul respectiv și starea celui mic cu scaunele nu s-a îmbunătățit. Așa că am mers la spital, secția urgențe, pediatrie. Acolo, pe cel mic l-a consultat o doamnă doctor și ne-a prescris o rețetă (necompensată). A doua zi (astăzi), am fost la doamna doctor de familie și mi-a spus că nu-mi poate face rețeta de la pediatra, compensată, apoi a dat-o la întors că ar putea să-mi bage două dintre medicamente, dar nu o va face fiindcă nu le-a prescris dumneaei. Pe mine, aici, mă interesează dacă nu cumva, doamna doctor de familie a încălcat dreptul la rețete compensate pentru asiguratul minor. Dat fiind că foaia de la pediatra avea inclusiv parafa acesteia.
Reteta urgenta
ionelazibi_94
buna tuturor.am fost nevoit sa ajung cu copilul la urgenta pediatrie pentru ca medicul de familie in ziua respectiva a avut program dimineata iar copilul nu se ... (vezi toată discuția)