avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Rețetele compensate pentru minori
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Rețetele compensate pentru minori

Bună seara. Mă scuzați dacă am greșit categoria.
Întrebarea mea este legată de sistemul de sănătate și rețetele compensate pentru copii (mai exact, nou-născuți).
Am fost cu băiețelul in vârstă de o lună la urgențe, la spital, dat fiind că era seară, doctora de familie a fost de joi în concediu până luni. Aceasta știa că cel mic a făcut diaree si ne-a dat (verbal, ne-a spus ce să cumparam) un tratament. Am luat tratamentul respectiv și starea celui mic cu scaunele nu s-a îmbunătățit. Așa că am mers la spital, secția urgențe, pediatrie. Acolo, pe cel mic l-a consultat o doamnă doctor și ne-a prescris o rețetă (necompensată). A doua zi (astăzi), am fost la doamna doctor de familie și mi-a spus că nu-mi poate face rețeta de la pediatra, compensată, apoi a dat-o la întors că ar putea să-mi bage două dintre medicamente, dar nu o va face fiindcă nu le-a prescris dumneaei. Pe mine, aici, mă interesează dacă nu cumva, doamna doctor de familie a încălcat dreptul la rețete compensate pentru asiguratul minor. Dat fiind că foaia de la pediatra avea inclusiv parafa acesteia.

Alte discuții în legătură

Prescriptie medicala madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua, Ieri seara am fost la Spitalul de urgenta militar din Bucuresti. In urma investigatiilr mi-au prescris un anumit tratament care includea ... (vezi toată discuția)
Reteta urgenta ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna tuturor.am fost nevoit sa ajung cu copilul la urgenta pediatrie pentru ca medicul de familie in ziua respectiva a avut program dimineata iar copilul nu se ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)