Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

anttony 
	    	Utilizator

anttony 
	    	Utilizator	    

anttony 
	    	Utilizator

anttony 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 Carmen olteanu	                   

Buna ziua, eu am lucrat in anii \'80 la A.M.R.C.T. EST BACAU si as dori sa stiu cu cine pot intra in contact si care este adresa la care pot trimite o cerere ... (vezi toată discuția)
	                    Carmen olteanu	                   

Buna ziua, eu am lucrat in anii \'80 la A.M.R.C.T. EST BACAU si as dori sa stiu cu cine pot intra in contact si care este adresa la care pot trimite o cerere ... (vezi toată discuția)

anttony	                   

Buna ziua,
Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)
	                    anttony	                   

Buna ziua,
Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)

DianaCiu009	                   

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul judiciar al societății EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74 ... (vezi toată discuția)
	                    DianaCiu009	                   

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul judiciar al societății EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74 ... (vezi toată discuția)