avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ...

Buna ziua,

Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii 1982-1992). Cum se poate recupera vechimea, grupa si sporurile de la urmatoarele societati:

GSMC Vulcan Bucuresti
IMRCT Bucuresti
IAMRCT Bucuresti
AMRCT EST Bacau
AMRCT SUD Bucuresti
TERMOENERG SA Filiala Muntenia Bucuresti

Va multumesc,

Robert A.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 15 Aprilie 2024
1. Vechimea in munca pana la 01.01.2011 se probeaza cu carnetul de munca.

2. Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

3. Adresati-va :SC LOCATO SA (fost AMRCT EST BACĂU) - Lichidator judiciar EUROINSOLV SPRL

Euroinsolv S.P.R.L.
sediul în mun. Piatra Neamţ, str. Durăului, nr. 13, C.P. 610004, jud. Neamţ,

4. A.M.R.T.C Sud Bucuresti a fost preluata de A.M.R.T.C Oltenia iar din data de 01.07.91 AMRTC Oltenia ... AMRCT Oltenia care a fost inlocuita de continuatoarea ei TERMOENERG- Filiala Oltenia, care la rândul său și-a schimbat denumirea în S.C. Olterm S.A. C., această ultimă denumire fiind schimbată în anul 1993 în S.C. GSMC Vulcan S.A. Craiova, . care a intrat în insolvență și ulterior în faliment iar întreaga arhivă a societății aflându-se în posesia pârâtei Insolvența 2007 SPRL
Va multumesc pt raspunsul prompt.
As mai avea o intrebare, exista un model de cerere tip pe care trebuie sa o completam si sa o trimitem acestor lichidatori judiciari?
Nu exista model tip ... e o simpla cerere prin care solicitati eliberarea acelor adeverinte si la care atasati copie act identitate si copie carnet de munca daca are.
Buna ziua! Va cer sprijinul pentru a lua legatura cu firma Insolventa 2007 SPRL deoarece nu mai e valabil numarul de telefon si nici adresa de e-mail nu mai este valida. Tatăl meu a lucrat la AMRCT Oltenia din 1985 (AMRCT sud București) pana in 1991 avand nevoie de adeverinta de grupa si salariu. Am incercat sa sun la Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania dar chiar nu raspunde nimeni. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2023
Maria Dobritoiu, utilizator
Singurii in masura sunt cei de la ONRC sau de la UNPIR.

Alte discuții în legătură

Recuperare vechime a.m.r.c.t. est bacau anttony anttony Buna ziua! Tatal meu a lucrat in jurul anilor \'80 la A.M.R.C.T. EST Bacau. Din cate am inteles societarea nu mai exista. Urmeaza varsta de pensionare si ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Carmen olteanu Carmen olteanu Buna ziua, eu am lucrat in anii \'80 la A.M.R.C.T. EST BACAU si as dori sa stiu cu cine pot intra in contact si care este adresa la care pot trimite o cerere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. eu am lucrat la amrct est bacau intre anii 1984 si ... Josan Toadeer Josan Toadeer Buna Ziua. Eu am lucrat la AMRCT EST Bacau intre anii 1984 si 1986. Cum pot gasi arhiva acestei unititi, in vederea completarii adeverintei conform Legii ... (vezi toată discuția)