avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Societate in faliment - executare silta ?
Discuție deschisă în Executare silită

Societate in faliment - executare silta ?

Buna ziua,
Ca urmare a neachitarii datoriilor catre ANAF a fost tranferata raspunderea de la persoana juridica , catre persoana fizica- Adimistrator.
Ca urmare a deciziiei instantei s-a dispus plan de reorganizare prin intermediul unui administrator judiciar, insa s-a stabilit ca nu se poate face reorganizarea si s-a decis deschiderea procedurii de faliment.
In aceste conditii, bunurile administratorului (imobil , masini) pot fi excutate silit in vederea achitarii datoriilor catre ANAF ?
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MONICA C , utilizator 11:41, 7 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca o firma declarata in faliment poate pastra un numar mare de salariati pe aceasta perioada? pusicat_1 pusicat_1 Lucrez intr-o firma care a fost declarata in faliment in ianuarie 2010.Am restante la salariu de 3 ani si am cerut in nenumarate randuri sa fiu data in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! până în ianuarie anul acesta, am fost administratorul ... Zz00 Zz00 Bună ziua! Până în ianuarie anul acesta, am fost administratorul firmei tatălui meu. În această perioadă, compania a acumulat datorii mari, lucru pe ... (vezi toată discuția)
Reorganizare kordo kordo Buna ziua . Daca o firma se afla an reorganizare , si totusi nu-si reuseste sa achite datoriile conform planului de reorganizare , deci da faliment , ... (vezi toată discuția)