avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Am un băiețel de 4 luni jumatate si sunt căsătorită din 8 iulie,de atunci soțul meu sa schimbat foarte mult,din septembrie el a plecat in germania si eu am venit acasa la părinți,dupa o saptamana ne.am certat din cauza lu sora lui,k l.am intrebat io daca a vorbit cu ea si el m.a in jurat (atunci a fost prima data). De atunci certurile sunt aproape zilnice,ma amenință k ma bate pe mine si pe toata familia si k imi ia baiatu. Îmi doresc sa divortez si cel mai important sa nu mai stau cu frica si cu usa încuiată k imi ia baiatu.
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
Alexandruelena525, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandruelena525 , utilizator 14:51, 7 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce o sa mi se intample daca cineva a facut o plangere penala asupra mea pentru ca l.am lovit? Popescu Vlad Popescu Vlad Sunt minor am 14 ani si un coleg care are handicap in acte a spus intr.o zi profesorului ca nu am venit la scoala pentru ca m.am dus sa ma sinucid pentru ca ... (vezi toată discuția)
Custodie minor și stabilire domiciliu MihaelaIonela 1 MihaelaIonela 1 Bună ziua !Am fost în relație de concubinaj de 9 ani din care a rezultat un băiat care acum are 8 anișori.În urma cu câteva zile plecând spre locul de ... (vezi toată discuția)
Ce plangere ar putea face - abuz proprietar asupra chiriaselor EllaL1 EllaL1 Pe scurt: suntem studente ,am cautat sa ne mutam la un apartament care face contract pentru a beneficia de subventie .Am gasit la un mos simpatic ,prima oara ... (vezi toată discuția)