avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale PFA activitate suspendata la administratia financiara, ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

PFA activitate suspendata la administratia financiara, sector 4 din 2012, dar obligata la plata taxei de salubritate in 2017

Sunt PFA în cadastru, dar nu am mai executat lucrări din 2012, când am depus la ANAF SECT 4 cerere pt suspendarea activității, de atunci nici nu am primit decizie de impunere. În 2017, prin HCL a sectorului 4 am primit decizie de impunere pt salubritate de 456 lei, cu toate ca nu am prestat în ultimii ani nicio activitate. Ce as putea face în această situație? Trebuie sa plătesc si apoi îi pot da în judecată, sau ce as putea face si în ce ordine? Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Sector 4 buc. pfa in imobil de apartamente FlorinDP FlorinDP Buna ziua, In urma cu cateva zile am primit de la Primaria S4 - decizie de impunere pentru salubrizare, conform HCL 9/2017 si HCL 95/2017 ( modificari si ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubrizare sector 4 anna111 anna111 Am fost ieri la Taxe si Impozite sector 4 sa achit taxa de salubrizare, unde din 3 inspectori, nici unul nu a stiut sa interpreteeze urmatorul paragraf din HCL ... (vezi toată discuția)