avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Când se poate numi casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Când se poate numi casa

Casa părinților mei are fundatia de 20-30 cm.Casa este facuta in 1952-1953. As dori sa stiu daca se poate numi casă (legal) daca nu are fundatie solidă ( in parametri legali) sau se poate trece la anexa in curte. ( sora mea doreste sa vândă iar eu nu)
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:39, 8 Decembrie 2017
Nu are importanta daca fundatia este solida sau nu, importanta este destinatia imobilului si mai ales regimul pe care l-a avut pana acum imobilul (spre exemplu locuinta). Cat priveste regimul de anexa, este greu de spus de aici de pe forum daca intruneste conditiile de anexa imobilul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa parinteasca jewelled jewelled In urma decesului parintilor in 2011, am mostenit impreuna cu sora mea un apartament. Sora mea fiind persoana cu handicap este in ingrijirea mea. In martie ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa parinteasca ivanvintilica ivanvintilica Suntem trei frati ,mostenitori ai casei parintilor decedati si terenul aferent. Inainte de deces tatal nostru ne-a spus,ca daca noi locim departe de sat,va fi ... (vezi toată discuția)
Successiune, iesirea din indiviziune si vanzare? IsaBraila IsaBraila Suntem trei surori am mostenit toate trei casa parinteasca dupa moartea parintilor nostri .Sora mijlocie pe o parte din curte a ridicat fundatia unei case de ... (vezi toată discuția)