daca sa spun pe scurt, fratele meu se afla intrun partaj, deoarece nici o data nu ia placut tribnalul, si sa gindit ca totusi au trait impreuna 11 ani, ia dat fostei 2 terenuri de pamin si bani, ca sa divorteze pe cale pasnica, ea a mai vrut inca bani la moment si el nu a avut suma dorit, insa era dispus sai dea peste 1 an ( 10000 de euro totusi nu-i iai de pe drum), ea nu a fost de acort si au ajuns in instanta , si ea cera jumate din casa, casa ei care a fost construit in timpul casniciei nu a intrat in obiectul partajului( a ajutato cu bani ca sa o costruiasca, nasol este ca nu poate arata asta), doar casa fratelui care a fost construita inainte de casnicie(in casnicie sau facut doar interioarele) la fel si 3 vaci si 2 junici (care au fost intretinute de el dupa ce sau despartit),nu am sa ma lungest cu povestea vreau sa stiu doar daca putem undeva sa cerem dreptate dupa ce se finiseaza partajul?, si daca el nu vrea sai dea bani , vrea sai dea toate bunirile din casa, este posibil?si ultima intrebare cu animalele cum se procedeaza, sunt fiinte vii care se pot imbolnavi, muri , cu ele nu prea inteleg?
Contract de vanzare
IIII
Buna ziua!. Am rugamintea sa ma ajutati in clarificarea urmatorului aspect : La sfarsitul anului trecut mama mea s-a imbolnavit grav, medicii acordandu-i sanse ... (vezi toată discuția)
Partaj 2
dinumarcel
Buna ziua,
Va supun discutiei urmatoarea situatie. Am divortat si sunt in faza de partaj. Pe langa bunurile comune si imobile acumulate impreuna pe timpul ... (vezi toată discuția)