avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda vignetta tranzit Ungaria plătită la Lukoil
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda vignetta tranzit Ungaria plătită la Lukoil

Care este procedura pentru a dovedi efectuarea plății vignet-ei tranzit ungaria, având în vedere primirea unei amenzi pentru neplata acesteia, deși achiziționarea vignet-ei a fost făcută anticipat, din România Lukoil Arad înainte cu o jumătate de ora de a întra în Ungaria
Cel mai recent răspuns: Stetco ilie , utilizator 17:27, 10 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu dati amanunte despre amenda: ati achitat-o deja ? cum s-a intimplat ? vi s-a intocmit un proces verbal ? daca ati fost oprit in trafic, ati aratat dovada de plata a vignetei ? Este greu de dat un sfat in cazul in care nu se relateaza evenimentul. In principiu orice amenda ati fi primit, ea trebuie sa aiba la baza un document, care in Romania este reglementat de OG2/2001 si se numeste proces verbal de contraventie. Conform OG2/2001, cel putin, in documentul cu pricina trebuie scris de catre agentul constatator, oricine ar fi el, unde se poate depune plingere contraventionala (judecatoria respectiva), impotriva PV . Atasat textului plingerii se depun inscrisurile care dovedesc faptul ca aveti o proba impotriva motivului incheierii procesului verbal de contraventie.
Amenda am primit-o prin posta în Italia, vigneta o aveam achiziționată din România cu o jumătate de ora înainte de "flagrant", vigneta o am că dovadă, eram interesat de procedura de contestație, am înțeles ca trebuie sa trimit dovada +cartea mașinii,on line, la EPC pe site-ul www.epcplc.com, ceea ce am și făcut,acum sunt în așteptarea unui răspuns, conștient ca este o procedura de durată, având în vedere ca mesajul trece prin Londra și în cele din urmă va ajunge la autoritățile maghiare. Rămân în continuare deschis la sfaturile dumneavoastră, va mulțumesc și transmit cordiale salutări.

-eliminare citat-
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amnezii rutiere in 48 de ore kid_vova kid_vova Am fost oprit de Politia Rutiera pentru nerespectarea culorii semaforului si neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni, mi-a fost retinut permisul pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)
Modificarea o.g. nr. 2/2001 Baciu Andi Baciu Andi Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am primit o serie de procese-verbale de constatare a contraventiei dupa data de 24.08.2018, data la care au intrat in ... (vezi toată discuția)