salut am primit amenda de la ungaria in poza indica ora 02:45 cind am intrat in ungaria iar eu am achitato la 07:03 am achita asa tirziu pentru ca am intrat la un peco in ungaria dar nu am putut achita rovineta,cm eram obosit dupa o noapte de condus masina am dormit aprox.4 ore dupa am mers la alt peco si acolo am achitat rovineta, spunetimi va rog sunt obligat sa acit amenda chiar daca am platit si rovineta ? va multumesc
Eu am întârziat 4 minute după cele 60 de minute (în care nu am fost informat ca exista acest termen limită de o oră de la intrarea în țara lor de *****) am dovada plății care arată ca este făcută la 4 minute după cele 60. Nu există nici măcar o marjă de timp peste cele 60 de minute?
Dacă erați în România într o situație similara puteați încerca să apelați la clementa judecătorului formuland o contestație la pv și solicitând înlocuirea măsurii cu sancțiunea avertismentului (cu sanse relativ mici de castig) Intr o tara straina ,în care nu cunoașteți limba,legislația, costurile cu apărarea un eventual demers va poate costa mai mult decât sancțiunea aplicata ,asta în ipoteza în care ar exista în legislația maghiara o astfel de varianta..