avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriași fără contract dați afară de proprietar. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriași fără contract dați afară de proprietar. Ce pot face ca să-și recupereze lucrurile din apartament?

Am fost mintita de proprietara la care stau timp de 6 luni de zile ca o sa mi faca contract....primele 3 luni a venit cu pretextul ca nu poate sa mi faca contract pt ca ea nu era inca proprietara pe acel apartament avand la mana doar o inputernicire...apoi imediat ce a terminat a plecat in Spania spunand ca facem contract cand vine (dupa 3 luni ). Proprietara a venit fara stirea mea in tara si a intrat pe geam in casa (martori vecinii) a spart butucul a schimbat cheile apoi a inceput sa ma ameninte cu mesaje cum ca sa vin sa mi iau boarfele ca eu doar atat am acolo restul adik mobila . Electrocasnice...tv si multe altele sunt ale ei....plus ca ea a pus mana pe lucrurile mele neinsotita de nimeni si le a strans chiar ea personal. Ce pot eu sa fac pt ca nu imi pot lua lucrurile din apartament deoarece nu ma lasa sa intru eu personal ci sa trimit 2 oameni sa mi le care ei (boarfele ).???va rog poate ma ajutati cu un sfat.
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Ieri am fost si am chemat si politia si a spus defata cu dansi ca azi la ora 10 sa venim sa ne luam tot...si nu a venit nici acum.
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
trandafir2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Interesul dv primordial este sa va recuperati bunurile
Asa cum nu aveti incheiat contract de inchiriere,la fel nu aveti document ca bunurile existente in spatiul inchiriat va apartin
Incercati sa solutionati amiabil sa va recuperati bunurile si cautati alta locatie,incheiati contract de inchiriere cu clauze asiguratorii dv
Toate bunurile personale sunt cumparate de noi...avem dovezi sunt platite cu cardul .....ea a spus sa chemam pe cinva sa ia bagajul dar sa nu intram noi...atunci eu deunde stiu ca nu mi a luat din lucruri ??? Ca nu mi a luat facturile bonurile la tot ce am in casa...si actele ???
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
trandafir2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati depus plangere la politie pentru violare de domiciliu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura scapare pentru d-voastra este ANAF si Politie. Nu ezitati.

Alte discuții în legătură

Violare domiciliu simonaadina23 simonaadina23 Buna seara. Ma numesc Adina si am 23 ani. Sunt intr-o situatie ingrozitoare in care nu am mai fost pana acum. Daca puteti sa ma ajutati va multumesc din tot ... (vezi toată discuția)
Propietari si chiriasi Zapacita2018 Zapacita2018 Buna ziua! Locuiesc cu chirie in Bucuresti, in zona Luica din data de 2017. Nu am facut contrat cu propietari pentru ca initial au zis ca o sa ne faca si ne au ... (vezi toată discuția)
Chirias fara contract si evacuare in 5 zile calinccs calinccs Buna ziua! Incerc sa fiu scurt. Locuiesc intr-un apartament, in Bucuresti, din noiembrie 2010. Propietara a refuzat sa facem un contract, nici macar de ... (vezi toată discuția)