avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lemn foc sa vand in targuri si oboare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lemn foc sa vand in targuri si oboare

Vreau sa vand lemn de foc detin un ii va rog sa-mi spuneti si mie ce cod trebuie eu vreau sa fiu un intermediar binenteles sa platesc taxe si daca imi trebuie o autorizatie de la ocolul silvic doresc sa vand in targuri si oboare ? Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Exploatare lemn de foc Simona171075 Simona171075 Ca Intreprindere individuala pot sa cer autorizatie de exploatare lemn de foc sau trebuie neaparat SRL ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Exploatare forestiera asociatie manutescu manutescu Buna ziua, Suntem o asociatie de proprietarii de padure,si am dorii sa sa exploatam lemnul care ni se cuvine anual,dar nu stim cum se deconteaza lemnul din ... (vezi toată discuția)
Din 2006 detin o padure ... dan.p.tgm dan.p.tgm rog opinie pentru urmatoarea speta : din 2006 detin o padure de 0,76 ha, platesc impozit si paza padure anual, potrivit unui contract cu ocolul silvic, ... (vezi toată discuția)