avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Afacere mobila la rulota
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Afacere mobila la rulota

Buna,

In vederea obtinerii avizelor pentru buna functionare a unei afaceri mobile (la rulota). Voi produce si comercializa asa: covrigi,gogosi,langosi,clatite,porumb,hotdog,sandwich,etc.

Ce autorizatii sanitare ( sau alte autorizatii) trebuie sa obtin inainte, sau cui sa ma adresez pentru a sti exact ce am de facut inainte de a functiona?

Multumesc,

Bogdan

Alte discuții în legătură

Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Afacere clatite pidu pidu Buna ziua.Ma adresez dvstr in legatura cu informatii privind inceperea unei afaceri mici.Ma gandeam sa deschid o clatitarie ambulanta in Timisoara.Ma ... (vezi toată discuția)
Autorizatii fast-food ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Intrebari oarecum asemanatoare au mai fost postate, insa nu am gasit pentru nici una un raspuns clar. Deci: poate cineva sa se pronunte fara ... (vezi toată discuția)