Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu pentru cresterea copilului

Buna ziua !
O intrebare am si eu daca ma puteti ajuta !
Sotia din ianuarie 2018 nu o sa mai lucreze (se fac restructurari), sa zicem ca in februarie -martie ramane insarcinta urmand sa nasca in decembrie 2018, Sotia a lucrat la firma respectiva din ianuarie 2016. poate primi indemnizatia lunara pt crester copil ? (chiar daca nu e salariata)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 11 Decembrie 2017
data nasterii : decembrie 2018

perioada eligibila pentru CCC: ianuarie 2017 - decembrie 2018

In speta, va beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - indemnizație creștere copil petana12 petana12 Sunt insarcinata, a fost o sarcina surpriza, iar de la inceputul lunii septembrie mi-am dat demisia de la firma la care lucrez, mentionez ca lucrez din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pfa MLCristina MLCristina Buna ziua! Sunt pfa din 7 martie 2017, cu 6 luni inainte adica din septembrie nu am mai avut contract nicaieri. Acum, sunt insarcinata si termenul e pe 1 ... (vezi toată discuția)