Băiatul meu bolnav de epilepsie de la 9 luni în urma unui vaccin a beneficiat de asistent personal cu certificat nerevizuibil de la 18 ani Anul acesta am fost chemați la reevaluare conform noului ordin prin care dacă are iq peste 25 nu se mai încadrează la însoțitor el având 34 Dacă el face crize și nu e supravegheat poate sa fie fatal Dacă nu îi dau medicația la fel Care este de fapt adevărul și ce pot face
Din pacate, comisia de evaluare medicala este singura in masura sa hotarasca. Comisia aplica de fapt, un act normativ in vigoare.
Puteti face o petitie inregistrata la emitentul ordinului respectiv ( probabil MS) cu nr.de inregistrare/ data in care sa prezentati situatia. Cazuri concrete de crize si urmari, dupa reevaluarea medicala, ar putea fi mentionate in petitia dvs.
Legislația un vigoare după câte am citit spune ca persoanele cu epilepsie cu mai mult de 3 crize pe săptămână au dreptul la însoțitor Băiatul are epilepsie focala generalizata cu crize polimorfe de la 9 luni și face și 5 crize pe zi E drept mai scurte dar tot crize sunt Este un tip de epilepsie care nu a răspuns în totalitate cu toate medicamentele apărute testate Dar mulțumită medicilor din bucurești suntem la un nivel bun Înainte făcea 5 crize intr-o ora Dar revenind la situație cred ca am găsit tot eu răspunsul Nemaiexistind contraexpertiza voi merge cu ei direct la tribunal unde cu siguranță voi câștiga conform legii în vigoare Vă mulțumesc oricum
Va doresc sa aveti castig de cauza in instanta. Trebuie sa depuneti la dosarul cauzei documente care sa va sustina punctul de vedere (note de la medici cu evolutia bolii si stadiul actual, etc.).