Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un model de proces verbal privind negocierea colectiva pentru majorarea salariilor brute, in contextul transf. CAS si CASS la salariati,, tinand cont ca angajatorul este de acord cu aceasta majorare? Multumesc. Trebuie Act aditional la CCM si depus la ITM pana pe de 20. dec. ?
cristin20
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua! Eu am fost astazi la ITM . AA la CCM se poate inregistra si dupa 20 decembrie, mi-au dat de inteles ca pot lasa si pentru ianuarie, dar ......cred ca e mai bine pana in 29 dec. Nu au precizat foarte clar o data limita.... O zi frumoasa!!!
Ma refeream la actul aditional la CCM, pt ca acum in decembrie ma aglomerez cu toate si as fi preferat sa merg in ianuarie sa depun AA la CCM la ITM. Ii durea gura pe cei de la ITM sa zica clar pana pe 29 veniti cu AA sa-l inregistrati si gata? Oricum pana la sfarsitul lui decembrie voi opera in revisal noile salarii asta este clar, fac simularii la salarii de cateva zile (angajatorul meu vrea totusi sa creasca si net-ul nu doar sa-l mentina).
Modificare ccm
Patience
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca trebuie modificat CCM (facut act aditional) daca se modifica Codul Muncii.
LA inceputul anului s-a modificat salariul ... (vezi toată discuția)