avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reteta compensata conform scrisoare medicala de la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reteta compensata conform scrisoare medicala de la medicul specialist

Buna ziua.
Am urmatoarea dilema: am primit o scrisoare medicala de la un medic specialist catre medicul de familie pentru a primi compensat medicamentu Zoladex. Medicul de familie sustine, insa, ca nu poate prescrie compensat acest medicament doarece Zoladex are nevoie de aprobare de la CJAS si ca medicul specialist ar fi trebuit sa emita retata compensata. Ma intreb : aceasta scrisoare medicala nu il obliga pe medicul de familie sa emita reteta? Cine are dreptate in acest caz? Pacientul este cel care, pana la urma, in toata aceasta disputa intre medici, hartii si drumuri pe la cabinetele doctorilor, ramane in pierdere.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Defaimare si calomnie din partea unui medic de familie Iamyou Iamyou Buna seara. Doresc sa va adresez o intrebare cu privire la o situatie pe care am intampinat-o in cabinetul medical al unui doctor. Am fost la un consult prin ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare scrisoare medicala de catre medic specialist dupa operatie la clinica privata nicuph nicuph De ani de zile merg la control la medic oftalmolog in Ploiesti si de fiecare data (odata pe an) imi da scrisoare catre medicul de familie cu tratamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Retete compensate - transcriere reteta de la medicul specialist URIAS URIAS Buna ziua, Va rog un raspuns pentru următoarea problema care ma duce la exasperare: Am fost la medicul specialist si mi-a scris o reteta normala cu mai ... (vezi toată discuția)