avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFI asistent medical
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFI asistent medical

Bună ziua. Ma confrunt cu o problema maree. Eu am PFA asistent medical și am înțeles ca trebuie transformat în PFI. Ce acte sunt necesare?
Și care este legea conform căreia este pusa adresa pe un PFA/PFI? Pt ca la sectorul 2 ma obliga sa pun adresa spitalului cu care voi colabora. Este legal acest lucru? Fiind persoana fizica independenta nu ar trebui sa pot colabora cu mai multe instituții fiind pe adresa mea?? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Addryana , utilizator 13:21, 2 Aprilie 2018
Buna! Si eu vreau da practic mederia de amg in regim independent insa unde merg ori se uita la mine ciudat ori imi dau impresia ca sunt dusa cu pluta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 8690 pfa ApartamentBalcon ApartamentBalcon Buna ziua, ma confrunt cu o problema ce nu vad unde sa pot gasi raspunsul (onrc ma trimite la institutul de statisitica, la institul de statistica am mers ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare medic in vederea infiintarii pfi zi23zou zi23zou Buna ziua. Sunt medic stomatolog si doresc sa devin pfi. Pt aceasta, printre documentele necesare care trebuie depuse la anaf se afla si contractul de ... (vezi toată discuția)
Medicul poate fi pfi?-legislatie ultima ora ema.1 ema.1 Buna ziua. As dori sa stiu daca in conformitate cu legislatia de ultima ora, medicul poate fi PFI ,putand sa incheie contracte prestari servicii medicale ... (vezi toată discuția)