avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.
Am un credit pe care de 4 luni nu am mai putut sa-l platesc, datorita faptului ca am ramas fara serviciu (nu s-a mai putut face restructurare)

M-au sunat de la banca am primit chiar si o adresa de la executorii bancii.

Sunt intr-o mare problema cu banii, nu muncesc din luna februarie, nu am bunuri mobile sau imobile pe numele meu si nici venituri actuale

In schimb am o firma care nici aia nu merge.
Doream sa va intreb poprirea o face pe cardurile personale (PF) sau se pune poprire si pe cardul pe care il am pe firma (PJ)

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita Andreea1960 Andreea1960 Buna ziua! Eu am o poprire pe salariu, incepand din anul 2014. Pana in luna decembrie 2015, mi s-au oprit lunar banii din salariu. Din luna ianuarie 2016, ... (vezi toată discuția)
Executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am 2 credite mai mari la doua banci diferite, respectiv 7890 lei si 12000 lei. Un IFN a cesionat creditul unei firme de recuperare creante care mi-a ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca Adryana18 Adryana18 Buna seara, Daca am credit la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp si am un card la o alta banca pe care nu am nici un ban in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)