avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cuantum poprire
Discuție deschisă în Executare silită

cuantum poprire

buna seara,ce sume pot fi poprite si in ce cuantumlunar,de catre un executor judecatoresc?am incasat salariul si,banca l-a blocat tot,fiind nevoie de multe reclamatii pt a putea benefcia de restul salariului.acum am incasat avans luna decembrie/prima Craciun,si iarasi sunt blocati.au dreptul sa imi opreasca toata prima?mentionez ca am 2 popriri.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:26, 16 Decembrie 2017
Pentru 2 popriri se poate reține maxim 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire asupra salariului Steluta.B Steluta.B Buna ziua, am primit urmatoarea notificare de la biroul executorului judecatoresc: \\"Prin prezenta va aducem la cunostinta faptul ca, in conf. cu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala , va rog sa îmi spuneți următoarele ... gitana gitana Poprire salariala , Bună ziua, Va rog sa îmi spuneți următoarele pentru o poprire salariala. Angajata, în contract se menționează ca salariul ... (vezi toată discuția)