avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere

Cum as putea da o plangere impotriva unui taximetrist? Mi-a luat banii si a plecat direct....nu stiu numele lui, indicativul nr de la masina etcc...am sunat la dispecerat dar ei nu da informatii despre soferi....cum as putea proceda? Stiu cum arata persoana si e de la firma Meridian Taxi
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Șurcă Mihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Șurcă Mihaela , utilizator 09:50, 17 Decembrie 2017
Depuneti plangere la politie, il identifica ei.
Mergeti cat mai repede la Politie si povestiti incidentul. Spuneti-le ca doriti sa depuneti si plangere. Va directioneaza domnii politisti.
Am chemat direct politia dar ei nu pot face mimic fara nr masini sau indicativul masini respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare si fuga de la locul faptei vmi vmi Buna seara! Am lasat masina in parcarea unui supermarket pentru a face cumparaturi.Cand m-am intors la masina am gasit-o avariata (usa sofer ... (vezi toată discuția)
Inscenare lovire pieton cu masina eugen2011 eugen2011 Buna ziua,Cred ca am fost subiectul unei inscenari de lovire a unui pieton cu masina mea si vreau sa cer niste sfaturi.Ieri ma deplasam cu autoturismul pe o ... (vezi toată discuția)
Plangere prealabila nkarmen nkarmen Buna seara! va rog respectuos sa ma ajutati cu o problema pe care o intampin: Intr-o seara,aflandu-ma intr-un taxi, la coborare, am constatat ca mi-a cazut ... (vezi toată discuția)