avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara

Buna ziua,
Exista vreun termen de clasare a cercetării disciplinare? Eu sunt cercetat disciplinar din Iulie si nici pana in prezent nu am primit un raspuns. Ce as putea face in situația asta deoarece șefii se fac ca ploua?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2017
Kawasaki, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 16 Ianuarie 2018

Cornel Vasile a scris:

Puteti s-o contestati daca mai sunteti in termenul de 30 de zile de la data comunicarii acesteia.

Ok, eu o contest iar dupa o săptămana daca imi dau demisia contestația merge mai departe in instanța sau se anulează. Deoarece eu doresc sa ajung cu ei in instanța dar as vrea sa imi dau demisia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestatia merge mai departe, chiar daca va dati demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati la firma romaneasca si detasati in strainatate AldonaMihaila AldonaMihaila Buna ziua, Avem mai multi angajati la o firma romaneasca si au detasare in Spania. Unul dintre angajati ne-a anuntat in data de 26.02.2018 ca paraseste ... (vezi toată discuția)
Comunicarea deciziei de sanctionare. Pisi Mia Pisi Mia 1. Art. 268 (3) Codul muncii: \"Decizia de sancţionare se comunică salariatului în cel mult 5 zile calendaristice de la data emiterii şi produce efecte de ... (vezi toată discuția)
Referat indisciplinar angajat papic papic Am un angajat cu probleme, care a facut abatere disciplinara in urma cu 2 luni, nu a efectuat anumite atributiuni primite de la un superior.Dupa ce a trecut 2 ... (vezi toată discuția)